2321046191 6934872662 Κυθήρων 3, Σέρρες 62125 staldoor@yahoo.gr

 

 

 
Αλουμινοκατασκευές - Ενεργειακά Κουφώματα - Σιδηροκατασκευές - Κάγκελα αλουμινίου - Πόρτες Θωρακισμένες - Γκαραζόπορτες - Κατασκευή - Αντικατάσταση - Συντήρηση | Γεώργιος Στόϊκος ΣέρρεςΗ επιχείρηση STALDOOR του Γεωργίου Στόϊκου με έδρα στις Σέρρες, δραστηριοποιείται εδώ και τρεις γενιές στο χώρο μεταλλικών κατασκευών και κουφωμάτων, καλύπτοντας με ιδανικό τρόπο οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στην απαιτητική και συνεχώς εξελισσόμενη τέχνη των αλουμινοκατασκευών, ακόμα και των πιο πολύπλοκων, αναλαμβάνοντας υπεύθυνα παντός είδους αλουμινοκατασκευές ή και σιδηροκατασκευές όπως συστήματα κουφωμάτων, γκαραζόπορτες, κάγκελα, πέργκολες, σκίαστρα κ.α., στη πόλη των Σερρών αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

 

Εγγυημένη αντοχή

Εγγυημένη αντοχή

κι ασφάλεια μας έχουν φέρει στην πρώτη γραμμή των καλύτερων κατασκευών και after sale υπηρεσιών, συνεργαζόμενοι με τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου!

Άριστη τοποθέτηση

Άριστη τοποθέτηση

σε κουφώματα ανοιγόμενα, πτυσσόμενα, συρόμενα, σίτες, συστήματα ρολών, πόρτες ασφαλείας και γενικά σε κάθε είδους κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου!

Άμεση εξυπηρέτηση

Άμεση εξυπηρέτηση

ιδιωτών κι επαγγελματιών, που αναζητούν ποιότητα, αισθητική, άψογη εξυπηρέτηση και οικονομία, καθώς και τήρηση των συμφωνηθέντων χρονοδιαγραμμάτων!

Συνεχή υποστήριξη

Συνεχή υποστήριξη

60 χρόνων, καλύπτοντας με υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό οποιαδήποτε ανάγκη προκύπτει στη πόλη των Σερρών αλλά και σ’ όλη την Ελλάδα!

Αλουμινοκατασκευές

Αλουμινοκατασκευές

με άριστη τοποθέτηση για οικονομία, ηχομόνωση, θερμομόνωση και αντοχή!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Σιδηροκατασκευές

Σιδηροκατασκευές

στιβαρές με αντοχή, ποιότητα, καλαισθησία, λειτουργικότητα και διαχρονικότητα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πόρτες ασφαλείας

Πόρτες ασφαλείας

που παρέχουν υψηλό επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας, με αντοχή στο χρόνο!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

Πρόγραμμα «Εξοικονομώ»

προσαρμοσμένο πλήρως στις διαστάσεις και τις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε χώρου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Επικοινωνήστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας

για μια δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας, με σκοπό την αξιολόγηση των αναγκών σας και τη σύνταξη ολοκληρωμένης προσφοράς έργου, που ιδανικά θα καλύψει τις ανάγκες σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ